12.1.2020. [Vokalno-instrumentalna nastava] Informacije vezane za ispit u januarskom roku PDF Print E-mail

Poštovani studenti,

materijal potreban za polaganje praktičnog dela ispita iz predmeta možete preuzeti sa sledećeg linka: https://drive.google.com/open?id=1CDYKFOcbZOOP-GdPYyVCzd63B7KLVMeC

Polaganje ispita sastoji se iz teorijskog i praktičnog dela. Teorijski deo obuhvata sve teme obrađene tokom semestra, uključujući ali ne ograničavajući se na čitanje nota sa i bez predznaka u oba ključa, izvođenje ritmičkih vežbi na neutralni slog, određivanje intervala, itd. Praktični deo obuhvata sviranje jedne ili u posebnom slučaju nekoliko pesama od pet određenih za ispit po izboru profesora. Pesme su jednostavne i jasne, i bez sumnje se mogu pripremiti za predstojeći ispit. Na ispitu se neće svirati pesme koje se nalaze u Praktikumu.

U četvrtak 16. I na ispit izlaze studenti I, II i III grupe i ispit traje od 8h do 11h. U petak 17. I na ispit izlaze studenti IV i V grupe, kao i stari studenti, a ispit traje od 11h dok ne završimo. Rasporeda se obavezno morate pridržavati, osim u slučaju vanredne situacije (odnosno problema sa decom ili poslom) kada se morate javiti na mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it kako bismo znali da ne dolazite tada kada vas očekujemo.