18.03.2020. - Dr Milena Zorić, profesor - Razvoj govora dece do 3 godine PDF Print E-mail

Poštovani i dragi studenti,

 

Način rada na predmetu Razvoj govora dece do 3 godine teći će na sledeći način:

 

- Svakog četvrtka dobićete prezentaciju koja bi u uobičajenim uslovima pratila predavanje na određenu temu. Prezentacija treba da vam pomogne da lakše savladate određeni sadržaj iz literature kada se budete pripremali za ispit.

 

- Na poslednjem slajdu svake prezentacije naći ćete zadatak koji će vam se bodovati onako kako bi vam se bodovao rad na vežbama. Zadatke šaljete asistentkinji msr Irini Damjanov na mejl adresu This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it najkasnije do narednog četvrtka. Zadaci poslati kasnije od zadatog roka neće biti evidentirani.

 

- Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete mi se obratiti mejlom na adresu This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it i biće vam odgovoreno u razumnom roku.

 

Sve što je navedeno važi kako za studente koji predmet slušaju prvi put tako i za studente koji su upisani pre školske 2018/19. godine.

 

Srdačan pozdrav i budite zdravi i vredni.

 

Milena Zorić i Irina Damjanov

 

U prilogu se nalazi prezentacija za predavanje Diskurs vaspitača u radu s decom do 3 godine. Urađen zadatak za vežbe treba da pošaljete najkasnije do četvrtka 26. 3. 2020.

 

Prilog...