30.03.2020. - Tamara Milošević, Organizacija i struktura v-o procesa PDF Print E-mail

Dragi studenti,

verujem da sve svi polako uhodavamo u ovaj način rada i pohvala za sve koji su uspešno realizovali I vežbu! Posebno za studente koji su detaljno pročitali, a samim tim i adekvatno uradili zadatu vežbu prema Uputstvu koje je na sajtu, kao i za I grupu koja se sjajno organizovala.

Kako vas je sada blizu 200 koji slušate ovaj predmet, potrebna je međusobna podrška i saradnja. Tačnije, potrebno je da pratite uputstva. Za prvu vežbu smo imali razumevanja, ali sve naredne vežbe neće se ni pregledati, ukoliko nisu napisane prema smernicam, za koje se zaistra trudimo da budu jasne. Te tako, ponavljamo:

Ø Vežbe ćete dobijati na nedeljnom nivou, koje, pored studenata koji su 2019. generacija,  realizuju svi studenti koji nisu polozili ovaj predmeta, a planiraju da izađu na ovaj ispit u junskom roku. Na navedeni način prikupljate određeni broj predispitnih poena.

Ø Svakog ponedeljak ćete dobijati novu vežbu, koju dostavljate do datuma nevedenog uz opis vežbe, na mejl :  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ili ako je sa predstavnikom grupe drugačije dogovoreno.

Ø Za sva dodatna pitanja o izradi zadate vežbe, literaturi, gradivu i slično pišete na mejl predmetnog profesora na sledeći mejl: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Ø Uz ovo obaveštenje, dostavljamo vam primer tehničkog šablona sa podacima koje svaka vaša naredna vežba treba da ima, ništa strašno, zaista.

Ø Vežbe dostavljate u Word ili Pdf formatu, ne napisane u mejlu, uslikanu i slično. Naziv dokumenta je vaše ime i prezime, broj indexa i vežbovna grupa, kako bismo radove lakše razvrstali, pregledali i čuvali.

Ø Takođe, uz ove materijale je exel tabela sa poenima ostvarenim iz I vežbe. Ukoliko je kod nekog studenta oznaka /, što znači da nije predao vežbu, a poslao je, neka mi piše kako bih proverila u pristigloj pošti, jer postoji moguće da mi je nešto promaklo.

Sve naredne vežbe, koje ne budu urađene prema Tehničkom uputstvu koje vam ponavaljamo, neće se uzimati u obzir.

U nadi da ćemo sve ubrzo prebroditi i da neće biti potrebe za ponovnim obaveštenjima ovog tipa,  pozdravljam vas.

Tamara Milošević

Dokument 1...

Dokument 2...