05.05.2020. - Tamara Milošević, Obaveštenje o predispitnim poenima iz Organizacije i strukture vaspitno-obrazovnog procesa PDF Print E-mail

Dragi studenti, kako se polako bliži kraj Vašem prikupljanju predispitnih poena iz ovog predmeta, sa predmetnim profesorom Vesnom Colić, dogovoreno je sledeće:

Ø Ukupno možete ostvariti 40 predispitnih poena, tačije 35 poena putem zadataka koje ste imali na nedeljnom nivou, kao i 5 poena na aktivnost na vežbama pre uvođenja vanrednog stanja.

Ø Studenti I, II i V grupe, koji su dva puta imali vežbe, mogu da imaju 0, 2 ili 5 poena, u zavisnosti koliko puta ste bili aktivni. Dok studenti III i IV grupe, koji su imali tri puta vežbe, mogu da imaju 0, 1, 3 ili 5 poena. Poeni su uneti u exel tabelu.

Ø Studenti koji ponovo slušaju mogu imati maksimalno 45 predispitnih poena, 35 na zadatake i 10 na aktivnost na vežbama (koji se prepisuju iz perioda kada ste slušali ili one koje ste sada ostvarili).

Ø U naredne dve nedelje ćete imati još dva zadatka, i time ostvariti mogućnost da imati max 35 poena na zadatke.

Ø Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja o predispitnim poenima, pišite na mejl: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Takođe, kako biste svi imali neophodnih 30 poena kao uslov za izlazak na ispit, omogućeno je:

Ø Studenti koji do sada nisu slali svoje zadatke, to mogu da urade do 29.5. do 12 h., s tim da ne mogu imati maksimalnih 5 poena, već 3 poena po adekvatno urađenom zadatku.

Ø Takođe, studenti koji su na zadacima koji su bodovani do 5 poena, odnosno 2., 3., 4. i takav će biti 6. zadatak, imali 2 poena ili manje, mogu ponovo da urade i koriguju rad. Rok je do 29.5. do 12h. Šalje se stari rad, kao i korigovana verzija tog rada.

Ø Studenti koji se odluče za ove varijante, poštuju sve zahteve koji su u okviru opisa zadataka navedeni, a koje je prof. Colić postavljala na sajt. Za sva dodatna pitanja o literaturi i zadacima, možete da joj pišete na: vesnacolic021@gmail.com

Ø Sve navedeno šaljete na mejl: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Svako dobro,

dr Vesna Colić, profesor

Tamara Milošević, asistent