19.05.2020. - Tamara Milošević, Organizacija i struktura v-o procesa - rezultati VII vežbe i obaveštenje PDF Print E-mail

Dragi studenti, u prilogu je tabela sa rezultatima VII, ujedno i poslednje vežbe. Kada je u pitanju ova oblast i zadatak, značajno je da prilikom izbora i opisa primera igara koje ste dobili, vodite računa o tipu socijalne interakcije i da u tom pravcu razmišljate.

Takođe, u tabeli su objedinjeni svi predispitni poeni. Čestitamo svim studentima na prikupljenim poenima, posebno onima koji su redovno, revnosno i posvećeno radili sve zadatke. To će vam svakako pomoći u pripremi i polaganju usmenog dela ispita. Takođe, imajući u vidu vanrednu situciju koja je iza nas i teškoće na koje ste nailazili prilikom izrade i predaje radova, u dogovoru sa predmetnim profesorom dr Colić Vesnom, odlučeno je da bez obzira na broj predispitnih poena možete izaći na ispit. To znači da svi studenti koji imaju ispod 30 poena, a koji je zakonski minimum za uslov na izlazak na ispit, ukoliko pripreme usmeni deo ispita za junski rok, mogu da na njega i izađu.

Vežbe koje niste do sada uradili možete slati do 31.5., i ti poeni će se računati za junski ispitni rok, dok one vežbe koje pošaljete tokom juna, tačnije do 30.6., poeni iz tih vežbi će važiti u septembarskom ispitnom roku.

Za sva pitanja o literaturi i pripremi usmenog dela ispita pišite na: vesnacolic021@gmail.com

Za dodatna pitanja o predispitnim poenima pišite na:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Srećno u daljem radu,

dr Colić Vesna, profesor

Tamara Milošević, asistent