22.05.2020. - Mirjana Galić - Engleski jezik 4 PDF Print E-mail

Poštovani studenti,

Podsećam vas da predmet ENGLESKI JEZIK 4, u ovoj školskoj godini, obuhvata sledeće segmente:

- priče,

- recitacije,

- brojalice i

- tradicionalne pesme na engleskom jeziku.

Do prekida nastave polagali ste samo prvi segment (priče na engleskom jeziku), a ostale sadržaje treba da pripremite za ispit.

Svaki student će na ispitu imati tri zadatka:

1. zadatak: odrecitovati pesmicu o životinjama koja vam je dodeljena na poslednjem održanom času - maksimalno 15 bodova

2. zadatak: odrecitovati dve brojalice po sopstvenom izboru (brojalice (Rhymes) ste preuzeli putem linka koji je objavljen u obaveštenju od 3. aprila) – 10+10 bodova

3. zadatak: otpevati dve tradicionalne pesme (Traditional Songs, Teddies and Bunnies ste takođe preuzeli putem linka koji je objavljen u obaveštenju od 3. aprila). Obavezne su pesme pod sledećim brojevima: 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 11, 16, 19, 20, 21, 22, 25, 28, 29, 30, 33, 39, 42, 50. Izvlačićete cedulju sa po dve pesme koje treba da otpevate – 20+20 bodova

Studenti koji nisu polagali kolokvijum iz prvog segmenta (priče), moći će to da urade u terminu ispita. Ovaj deo gradiva nosi 15 bodova.

Ukupan broj bodova iz kolokvijuma i ispita je 90. S obzirom na vanredne okolnosti, svim studentima se priznaje i dodatnih 10 bodova za aktivnost/prisustvo.

Način polaganja ispita i bodovanja će ostati isti i u narednim rokovima, do kraja ove školske godine.

S obzirom da po rasporedu za junski rok imamo posebne termine za pismeni i usmeni deo, a naš ispit će biti drugačije organizovan, iskoristićemo ova dva datuma tako što ćete biti podeljeni u dve grupe za polaganje. Raspored polaganja će biti objavljen na osnovu vaših ispitnih prijava.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete mi se javiti putem mejla mirjanagalic@yahoo.com.

Želim vam puno uspeha.

Mirjana Galić