22.09.2020. - NASTAVA - VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE STUDENTE OSNOVNIH STUDIJA PDF Print E-mail

VODEĆI SE UPUTSTVIMA NADLEŽNOG MINISTARSTVA, KAO I PRIMENI MERA ZA SUZBIJANJE EPIDEMIJE ZARAZNE BOLESTI KOVID-19, ALI I INTERESIMA ŠKOLE I ZAŠTITE STUDENATA, VISOKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA ZA OBRAZOVANJE VASPITAČA U NOVOM SADU JE DONELA ODLUKU DA SE NASTAVA U JESENJEM SEMESTRU ŠKOLSKE 2020/2021. GODINE ODVIJA KOMBINOVANO – DEO NASTAVE NA DALJINU, A DEO U ŠKOLI:

  • Prva godina osnovnih studija: Sva predavanja obavljaće se na daljinu (“online”), a vežbe će se obavljati u prostorijama Škole

  • Druga i treća godina osnovnih studija: vežbe iz metodičkih predmeta obavljaće se u prostorijama Škole, a sva ostala nastava obavljaće se na daljinu (“online”).

Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača želi da pruži najkvalitetniju moguću nastavu u datim okolnostima, ali i da zaštiti studente u najvećoj mogućoj meri. Zato, studentima skrećemo pažnju da se zadate mere (MASKE, DISTANCA…) moraju poštovati, a o daljim promenama će svi biti blagovremeno obavešteni.

Prijem za studente prve godine obaviće se u Školi, 1. oktobra, prema satnici koja će biti objavljena u posebnom obaveštenju, što je i zvaničan početak školske godine. Nastava, prema rasporedu koji će naknadno biti objavljen, za sve godine, počinje u ponedeljak 5. oktobra.

Rasporedi nastave za prvu, drugu i treću godinu će biti objavljeni u posebnom obaveštenju.

Zbog dinamike izmena mera koje propisuju nadležni, Škola će nastavu istim merama prilagođavati, a zato je bitno da se obaveštenja na sajtu prate redovno, na dnevnom nivou.