11.04.2022. [Muzička komunikacija] Domaći zadaci PDF Print E-mail

Poštovani studenti,

Zbog neverovatne (ne)posećenost časova od prelaska na nastavu uživo bodovno stanje daleko je od dobrog. Iz tog razloga sam odlučio da dozvolim slanje snimaka za preostala tri zadatka, odnosno zadatke VIII, IX i X.

Procedura je sledeća: snimićete sve zadatke, nekako ih označiti (najpoželjnije nazivom fajla, recimo "8_Pesma" i "8_Teorija"), podići na WeTransfer, POKUPITI LINKOVE (dakle, nemojte upisivati moju email adresu, već odaberite opciju da dobijete link i kopirajte ga), i konačno pošaljite mi sve linkove u jednom jedinom mailu.

Veoma je važno da svi linkovi budu na jednom mestu, jasno označeni i da znam ko mi šalje mail (dakle POTPIŠITE SE imenom i prezimenom i brojem indeksa). Radi vaše sigurnosti, šaljite sve na mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Ove snimke šaljete tokom jedne jedine nedelje od 2. V 2022. do 8. V 2022. isključivo, dakle ne pre i ne kasnije. Žalbe u vezi sa ovim nećemo imati vremena da rešavamo i zato vas molim da uradite sve tačno onako kako je napisano ovde.

Nastava uživo se uzgred ne ukida, časovi se održavaju i dalje, svi ste pozvani da prisustvujete.

S poštovanjem,

Nikola Vetnić