[Vokalno instrumentalna nastava] 02.10.2022. Početak nastave PDF Print E-mail

Poštovani studenti,

Nastava na predmetu Vokalno instrumentalna nastava počinje u ponedeljak 3. oktobra, odnosno sutra. Nastavu će ove godine držati asistent Marko Dulić MA sa izuzetkom ove prve nedelje kada ga menjam ja.

Sutra po rasporedu imamo časove teorijske nastave kada nije predviđeno predavanje gradiva već upoznavanje sa predavačem i gradivom, kao i odgovaranje na sva moguća tehnička pitanja koja imate u vezi nastave.

Jedna važna napomena - zbog prethodno dogovorenih obaveza sutrašnji čas neće biti održan za II grupu, a takođe će početak časa III grupe možda malo kasniti. Iz tog razloga zainteresovani iz II grupe mogu da dođu u bilo koju drugu grupu, a ako to nije izvodljivo sve informacije mogu da dobiju na narednim predavanjima ili konsultacijama od ma kog predavača.

Veoma važna stvar je adresa stranice posvećene predmetu na mom ličnom sajtu: http://nikolapacekvetnic.rs/?page_id=983

Predlažem da stranicu predmeta DOBRO i POMNO pročitate, budući da se odgovori na 99.99% pitanja koje studenti postave tokom godine već nalaze upravo tu. Isto važi i za sutrašnje časove - sve informacije koje planiram da vam izložim već se nalaze tu tako da nema problema čak i u slučaju da ne budete prisutni.

Srdačno,

Nikola Vetnić