Obaveštenja PDF Print E-mail

 

20.05.2021. - ZAPISNIK SA SEDNICE STUDENTSKOG PARLAMENTA

 



26.11.2020. - Izbori za studentski parlament

 


Sportski krug prijatelja - Sport za sve

 

flajer 1. strana | flajer 2. strana

 


Zapisnik o rezultatima izbora studentskog paralmenta

 

 


DAN STUDENATA

 


Izveštaj  o rezultatima inicijative "Novi Sad čita deci"...

 


Poziv za volontere...

 

 


Humanitarna akcija

 

Drage kolege i koleginice, obaveštavamo vas sa velikom žalošću da i pored velikog truda Studentskog parlamenta, kao i zaposlenih u školi, humanitarna akcija studentskog parlamenta nije sprovedena do kraja iz više razloga. Prvi razlog je i najveći. Humanitarna akcija nije naišla na razumevanje studenata. Drugi, takođe bitan, je taj da se mali broj studenata prijavio za samo apsolventsko veče, odakle je i najveći deo novca trebao da pokrije samu humanitarnu akciju. Zbog toga je Studentski parlament, raspoloživim budžetom, uspeo da organizuje apsolventsko veče generacije 2014/15, ali nije uspeo da isprati samu Humanitarnu akciju. Završni račun apsolventske večeri biće izložen u obaveštenjima, na školskom sajtu. Iz svega navedenog, zaključili smo da ovu Humanitarnu akciju odložimo i nadamo se nekim boljim vremenima i boljim razmišljanjima.

06.07.2017. godine

Potpredsednica studentskog parlamenta VŠSSOV

Ivana Viši

 

Predsednik studentskog parlamenta VŠSSOV

 

Milan Kozomara


19.09.2017.- Obaveštenje za studente/Poziv

Obaveštenje...

Poziv...

 


Poštovane koleginice i kolege,

 

Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučno - istraživačku delatnost  Vojvodine podržao je projekat naše škole o organizovanju međunarodne konferencije posvećene studentima (studentskim radovima) čija će ciljna grupa biti studenti koji se pripremaju za profesiju nastavnika, učitelja, vaspitača.
Međunarodna studentska konferencija pod nazivom : SAVREMENI IZAZOVI U VASPITANJU I OBRAZOVANJU - DIDAKTIČKI ASPEKTI, koja će biti održana 14. novembra 2017. godine , prilika je  da studente motivišemo kako bi se uz mentorski rad, već u toku svojih studija, pored  pedagoškog, posvetili i istraživačkom (naučnom) radu.
Konferencija će biti organizovana u saradnji sa Univerzitetom "Aurel Vlaicu" iz Arada i Univerzitetom "Sv. Kliment Ohridski" iz  Bitolja.
U nadi da će pored organizacionog odbora, svako od nas dati svoj indirektni ili direktni doprinos konferenciji, za sve informacije stojimo vam na raspolaganju.
Puno pozdrava,
E. Činč
VISOKA SKOLA STRUKOVNIH STUDIJA ZA VASPITACE U VRSCU
koordinator projekta
| POZIV |

 


Izveštaj Parlamenta za školsku 2016/17. godinu...

 


 

Zapisnik sa glasanja 2017. ...

 


 

12.05.2017.-Humanitarna akcija - Studentski parlament - Poziv


Raspisivanje izbora Parlamenta...

 

 


 

Izveštaj Parlamenta za školsku 2015/16. godinu...


Zapisnik sa glasanja 2016. ...