Sajmovi obrazovanja PDF Print E-mail

Sajam obrazovanja 2023

Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača u Novom Sadu predstavila se sadašnjim i budućim maturantima 9. i 10. marta 2023. godine na sajmu obrazovanja "Putokazi" održanom u Master centru Novosadskog sajma.

I ove godine vladala je velika zainteresovanost srednjoškolaca za upis u našu školu.


 


Sajam obrazovanja 2020

 

Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača u Novom Sadu predstavila se sadašnjim i budućim maturantima 4. i 5. marta na sajmu obrazovanja "Putokazi" održanom u glavnoj hali Novosadskog sajma.

Velika posećenost sajma kao i još veća zainteresovanost budućih brucoša učinila je ova dva dana dinamičnim, raznovrsnim i zanimljivim. Naše nastavno i nenastavno osoblje odgovorilo je na bezbroj pitanja vezanih za prijemni ispit, tajanstvene i pomalo zastrašujuće provere sposobnosti, zbirke zadataka iz maternjih jezika, kao i nastavni plan i program, tipičan radni dan u predškolskoj ustanovi, kao i perspektive profesije vaspitača u zemlji i inostranstvu.

Umorni ali i neizmerno zadovoljni mi za naše drage sadašnje i buduće maturante već spremamo novi susret planiran za 19. mart - Dan otvorenih vrata! Pozivamo sve naše divne goste sa sajma kao i one koji iz opravdanih razloga nisu mogli da se druže sa nama da nas posete kroz dve nedelje i da tokom nekoliko sati u razgovoru sa našim nastavnicima, osobljem i budućim kolegama studentima osete kako je to na jedan dan biti student Visoke škole za vaspitače u Novom Sadu!

P.S.: potrudićemo se da ovog puta ne dođe do deficita bombona i figura od balona :)